Dobrze Ci idzie Krogulec, rozpętałeś taką gównoburzę, że chcą nam zamknąć temat mniej niż miesiąc po otwarciu uni. Tak trzymać.
A teraz łaskawie zamknij się już.
A teraz łaskawie zamknij się już.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
kruszynka wrote:
Kochani,
Bardzo proszę o zmianę tematu na jakiś mniej kontrowersyjny. Naprawdę nie macie nic do powiedzenia jeżeli chodzi o samą grę na Retro tylko skupiacie się na wywoływaniu kolejnych konfliktów?
Jak wasze wrażenia z gry na starym interfejsie? Nie tęsknicie za oficerami, handlarzem i skracaniem czasu badan/budowli?
kajako wrote:
podobaja mi sie te emotki u angoli :>
Marvin wrote:
Mi tam brakuje legendarnego : lol : ...kajako wrote:
Madzia wrote:
Marvin wrote:
Mi tam brakuje legendarnego : lol : ...kajako wrote:
proszę
ciastek wrote:
o ja-.- przebiłem się przez 2 strony ....cholera wie czego -.-
abstrahując już od głównego wątku "polemiki", chciałbym stwierdzić, że zakładając konto na tym uni już myślałem o laniu głównie turasów, szwabów i angoli...że o żabojadach nie wspomnę...to jest moja taka "topka"....niestety chwilę to potrwa
Mike13 wrote:
Cytat za "ciastek"
o ja-.- przebiłem się przez 2 strony ....cholera wie czego -.-
abstrahując już od głównego wątku "polemiki", chciałbym stwierdzić, że zakładając konto na tym uni już myślałem o laniu głównie turasów, szwabów i angoli...że o żabojadach nie wspomnę...to jest moja taka "topka"....niestety chwilę to potrwa
Nie pisz tak, bo urażasz inne kultury musisz być tolerancyjny na tym uni, nie możesz ich atakować bo to inna kultura i będziesz rasistą.
Polacy na tym uni muszą być mili dla innych, bo ktoś Ci zaraz tutaj napiszę że znajdzie paragraf na Ciebie i pojdziesz siedzieć za wypisywanie takich rzeczy
hiena wrote:
Krogulec ! wpusciles turkow do siebie i wysadzili Ci cala flote ? opowiedz nam o tym . Wspolnie walczymy przeciez o dobro naszego panstwa ! nie pozwolimy napadac na swoich trzymamy sie razem. Kto Ci to zrobil ?
4 Guests