Dobrze Ci idzie Krogulec, rozpętałeś taką gównoburzę, że chcą nam zamknąć temat mniej niż miesiąc po otwarciu uni. Tak trzymać.
A teraz łaskawie zamknij się już.
A teraz łaskawie zamknij się już.
kruszynka wrote:
Kochani,
Bardzo proszę o zmianę tematu na jakiś mniej kontrowersyjny. Naprawdę nie macie nic do powiedzenia jeżeli chodzi o samą grę na Retro tylko skupiacie się na wywoływaniu kolejnych konfliktów?
Jak wasze wrażenia z gry na starym interfejsie? Nie tęsknicie za oficerami, handlarzem i skracaniem czasu badan/budowli?![]()
Madzia wrote:
ciastek wrote:
o ja-.- przebiłem się przez 2 strony ....cholera wie czego -.-
abstrahując już od głównego wątku "polemiki", chciałbym stwierdzić, że zakładając konto na tym uni już myślałem o laniu głównie turasów, szwabów i angoli...że o żabojadach nie wspomnę...to jest moja taka "topka"....niestety chwilę to potrwa![]()
Mike13 wrote:
Cytat za "ciastek"
o ja-.- przebiłem się przez 2 strony ....cholera wie czego -.-
abstrahując już od głównego wątku "polemiki", chciałbym stwierdzić, że zakładając konto na tym uni już myślałem o laniu głównie turasów, szwabów i angoli...że o żabojadach nie wspomnę...to jest moja taka "topka"....niestety chwilę to potrwa![]()
Nie pisz tak, bo urażasz inne kultury musisz być tolerancyjny na tym uni, nie możesz ich atakować bo to inna kultura i będziesz rasistą.
Polacy na tym uni muszą być mili dla innych, bo ktoś Ci zaraz tutaj napiszę że znajdzie paragraf na Ciebie i pojdziesz siedzieć za wypisywanie takich rzeczy![]()
hiena wrote:
Krogulec ! wpusciles turkow do siebie i wysadzili Ci cala flote ? opowiedz nam o tym . Wspolnie walczymy przeciez o dobro naszego panstwa ! nie pozwolimy napadac na swoich trzymamy sie razem. Kto Ci to zrobil ?
1 Guest