shomei wrote:
Kazdy gra jak uwaza Moim zdaniem 1LM do MT redukuje ryzyko utraty tych statkow
- Official Polish discussion thread
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Nie do końca sie zgodzę, że LF to strata czasu i surówki. Wręcz odwrotnie. Stratą zasobów są HF i zazwyczaj grając starałem się je pomijać. 4k kryształu to dużo. Często bywało tak, ze lepiej było zbudować 3 LF zamiast 1 HF. Zestaw na przygład 20-30 LF + 2-3 SC daje już duże szanse na zniszczenie małego bunkra i zebranie surowców nie tracąc SC. Tutaj jednak mamy sytuacje, że jest dużo bunkrów z 10-15 RL albo LL i widzę, że bez budowy małej flotki HF się nie obędzie. Ogólnie uni będzie ciężkie dla fleeterów. Przynajmniej moja okolica - albo non stop online albo bunkierki, których przebicie to już mała inwestycja.
-
PTAQ wrote:
Nie do końca sie zgodzę, że LF to strata czasu i surówki. -
siema ludziska :]
jak miło popatrzeć i pograć na starym ogejmie
brak jakiejś zjetegowanej stro, zadna flotka nie ucieka jak jest za słaba, brak zjetegowanych ph...tego mi było trzeba :]
chociaż i tak w sumie zlamie
za to mam turasa obok :] muszę go podgonic...ale co sie odwlecze to nie uciecze :] -
kajako wrote:
shomei wrote:
kajako wrote:
gotowi na wpierdul od lumpow mroku? Czarny pan wyrzym wraz ze swoją sitwą nadchodzą.
zdechlypies bo dopiero co zaczalem
Czizus krajst, kajak -
Witcher wrote:
kajako wrote:
shomei wrote:
kajako wrote:
gotowi na wpierdul od lumpow mroku? Czarny pan wyrzym wraz ze swoją sitwą nadchodzą.
zdechlypies bo dopiero co zaczalem
Czizus krajst, kajak
decha nigdy nie zginie !! -
Ktoś z u1 tu za Tobą przywędrował do LUMPów?
//Usunięto niepotrzebną piramidę z cytatów / kruszynka -
jest hamer nasz poeta :). bardziej lumpy u8
//Usunięto niepotrzebną piramidę z cytatów / kruszynka -
Wiem, że lumpy u8, alem był ciekaw czy żeś kogoś do swojej piaskownicy zaprosił
-
Witam wszystkich widze chlopaki z lump odpuscili kallisto zwane kasynem .
-
ktos z u 40/66?
-
ja z u40 dobre stare czasy
-
Pilne - nie chce ktoś szybkiej wymiany 1.5 deu za moje 4.5k metalu? Druga opcja to 2.5k krysi za 1.5k deu ... Dla mnie to bardzo pilna sprawa, najlepiej 3 gala i układy 325-335.
-
NalewkaBabuni wrote:
Witam wszystkich widze chlopaki z lump odpuscili kallisto zwane kasynem . -
-
Foxs wrote:
Ktoś z u11? ;p
Ja grałem kiedyś na U11. Od 2005 do 2008. Dawny sojusz to Kosynierzy Śmierci he he. Miło powrócić do korzeni... -
ciap, po to, żeby założyć tutaj konto i się przyłączyć do rozmowy
-
Hello what is mean "pika pika"? a polish player send it to me after he attaks my little colony with 1 probe xD
-
Hi
Is this exactly what he sent you?
It could mean quite few things if you take misspelling into account.
As it seems at the moment he could well mean a one of the Japanese cartoon movies creature`s call. This thing was called Pokemon Pikachu and it was usually making a sound like the one you quoted - pika pika.
It doesn`t mean anything really.
Regards -
Tarxas wrote:
Hello what is mean "pika pika"? a polish player send it to me after he attaks my little colony with 1 probe xD
I think the player was mentally ill
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Users Online 5
5 Guests