joc pe un univers 3x si am cumparat 4 articole pentru ms, cand am vrut sa activez unul mi-am dat seama ca m-am pacalit, acum va spun de ce..........la activarea articolului trebuie sa ai 3kk metal si 1kk cristal pe care organizatia le ia, pierzi si cr-ul si esti atacat cu 1667 vu lucru care nu e necesar fiind un univers cu 60 la suta ramasite trebuiesc 884 vu, daca dau unui coleg resursele necesare pentru ei pot pastra si cr-ul si consum si mai putine resurse...........concluzie e ca m-am cam pacalit si cred ca aceste articole trebuiesc personalizate pentru fiecare server in parte
M.o.o.n.s
- Maybe
- Usability
-
-
kurkan112 wrote:
joc pe un univers 3x si am cumparat 4 articole pentru ms, cand am vrut sa activez unul mi-am dat seama ca m-am pacalit, acum va spun de ce..........la activarea articolului trebuie sa ai 3kk metal si 1kk cristal pe care organizatia le ia, pierzi si cr-ul si esti atacat cu 1667 vu lucru care nu e necesar fiind un univers cu 60 la suta ramasite trebuiesc 884 vu, daca dau unui coleg resursele necesare pentru ei pot pastra si cr-ul si consum si mai putine resurse...........concluzie e ca m-am cam pacalit si cred ca aceste articole trebuiesc personalizate pentru fiecare server in parte
edit: moved to suggestions and changed title ( Valent) -
+1
ammount of LF should be adapted to those special universes.
But I feel that's not quite easy for devs. -
I agree too, it may be useful to adapt MOONS to server settings although it may require a lot of dev work .
Main reasoning :although universes with more than 30% def are not that frequent, players won't make much use of these items in such universes --> lower premium spending in the long run even if such universes are popular and have a higher number of players. -
This behaviour was reported in Germany some time ago too.
As far as i know, the problem is known, but it isn't planned to change it in the near future.
But maybe we will get some other Feedback here.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0