Search Results
Search results 21-40 of 41.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
Normalde sadece Ay Rehberini çevirecektim. O gün misafir geldi, peşinden sağlık sorunlarım baş gösterince devam edemedim. Bugün biraz iyiydim. Yarım kalan Ay Rehberini tamamladım. Peşinden gecikme için özür mahiyetinde İttifak Rehberini tamamladım. Yalnız Rehberler içinde en uzunlarından 2'siydi bunlar. Gözlerim kanıyor şu an. 5 saatimi aldı. Hayırlı uğurlu olsun.
-
İttifaklar, tartışmasız Ogame'in en önemli parçalarından biridir. İttifaklar genellikle ortak amacı olan oyuncular arasında veya çok sayıda başka sebeplerden (Milliyet, Koruma, Dağılma, Hakimiyet, Üst Sıralama, İSS... vb) ya da aynı üniversite veya iş yeri gibi gerçek hayat ilişkilerine bağlı sebeplerden oluşur ve bu oyuncular arasında bir bağ kurulur. İttifaklar ayrıca yeni arkadaşlıklar ve düşmanlar edinmek için harika bir yerdir. Güçlü bir oyuncu olmak için her zaman güçlü bir ittifak gerekme…
-
=Ayın Büyüklüğü ve Alanları= Öncelikle, bir Ayın alanlarında sınırlama yoktur. Ay alanları tamamen rastgele de değildir. Aylar gerçekten, çıkma yüzdelerinden etkilenirler. Yüksek Ay çıkma yüzdesi, büyük bir ay edinmeniz için daha büyük bir şans sunar. %19 ihtimalde 4k alanlı veya %1 ihtimalde 8k alanlı Ayın çıkması da mümkündür, fakat bu çok çok düşük bir ihtimaldir. Başarıya ulaşmış %20 şanslı Ay denemesi (1667 hafif avcı), size her zaman en az 8000 km'lik ay verir. %20 şansa, savaşarak veya M.…
-
Quote from Nyan Cat: “Selamlar, Sorunumu düzelttim ve rütbeyi aldım. Sorun "About Me" kısmından kaynaklanıyor. ABC şeklinde bir yazı girdim. Sorun çıkmadı. O şekilde de diğer seçenekleri seçebildim. Nokta, tire gibi seçenekler de girebilirsiniz. Boş bıraktırmıyor sistem o bölümü. Bunun dışında uzun girdi de giremiyorsunuz. Ben OGameTR Board Moderator yazdım ve kabul etmedi. Muhtemelen bir karakter sınırı var orada ve sırf o yüzden ne boş bırakınca ne de uzun girdi girince onaylıyor. Sürekli yazd…
-
Selamlar, Sorunumu düzelttim ve rütbeyi aldım. Sorun "About Me" kısmından kaynaklanıyor. ABC şeklinde bir yazı girdim. Sorun çıkmadı. O şekilde de diğer seçenekleri seçebildim. Nokta, tire gibi seçenekler de girebilirsiniz. Boş bıraktırmıyor sistem o bölümü. Bunun dışında uzun girdi de giremiyorsunuz. Ben OGameTR Board Moderator yazdım ve kabul etmedi. Muhtemelen bir karakter sınırı var orada ve sırf o yüzden ne boş bırakınca ne de uzun girdi girince onaylıyor. Sürekli yazdığım hatayı veriyor. B…