Search Results

Search results 221-240 of 259.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Mega Problems Getting to Login Screen

venice - - General

Done if u have any question just mention it @Heavy Metal Trader

venice - - General

Quote from Heavy Metal Trader: “Youtube's always blocked here anyway, like google The joys of living here, eh...? ” i started to write a Guide for that hang on Wbalj_Y.png First Open Network Center, Then click the Change adapter setting, 885_Gja.png After that , click the adapter Whichone is you are using, Click Properties 1_NB9_RA.png Go for IPv4 Section, Internet Protocol version 4, and click properties, y_V1y_XL.png Then click Use the following DNS server addrresses and write 8.8.8.8 on prefe…

venice - - General

Quote from Heavy Metal Trader: “Thanks! Will try it. EDIT: This site is not working either. Fuuuu...... >:( It's like almost every site that's not Chinese, *except* the ogame boards, is not working xD This is such a weird problem. Is it something to do with the proxy settings in google chrome that I need to go to? ” youtube.com/watch?v=xdQkPVL2ERg You can find it in here, if Youtube is blocked too, i can write a guide in here for you

• - Official Turkish discussion thread

venice - - General

bu konu niye ölmüş ya bu kadar kafaya oynayan oyuncumuz varken canlanması lazım biraz ne durumdasınız arkadaşlar, kademeler, puanlar, savaşlar az bilgi verin bizi karanlıkta bırakmayın

• ÇEVIRI BITTI ************** Ogame de yanlız kurt gibi takılabilirsiniz, ancak belli bir süre sonra bir çok oyuncu ittifak aramaya başlıyacak ve birlikte çalışacaklardır. Ittifak bir çok oyuncunun oluşturduğu bir federasyon gibi düşünün, ilerleme ve başarı için gereklidir. Ittifak sadece birbirini desteklemek için değil ayrıca, ticaret oranı veya Gelen saldırılara birlikte göğüs germek içinde uygundur, Ayrıca birbirinizle bilgi alışverişi veya sadece sohbet içinde elverişlidir. ==Bir Ittifak nası…

• Oyunda hesabınızın bazı seçeneklerini ve ayarlarını değiştirebileceğiniz birkaç seçenek var. OGame oynamak için herhangi bir ayarı değiştirmek zorunda değilsiniz, ancak bazıları sizin için ilginç olabilir. Hesabınızı yönetme ve güvenliğini koruma hakkında daha ayrıntılı bilgi için Lütfen Hesap yönetimi rehberimize bakın. == Kullanıcı verileri == = Kullanıcı adı = Kayıt sırasında istediğiniz takma adınızı seçeceksiniz. Giriş için olduğu kadar tüm oyunda da bu isme ihtiyacınız var. Rumuz serbestçe…

• Quote from GameMaster: “Aslında profil fotosuyla epey uyumlu oldu dede bence kabul etmelisin ” adminim label ler kaybolmuş niye

• ==Kurallar== Her oynun kendi kuralları vardır, oyuna başlamadan bunları okumanız tavsiye edilir. Ogame'de global kurallar vardır, bu kurallar genel bir çerçeve oluşturur bunun haricinde ise her topluluğun kendine has yasak ve kuralları vardır, bunları kontrol etmeniz çok önemlidir. Global kurallar Ogame sayfasının en altında yer alır. Topluluk kuralları için topluluğun kendine özel olan forumunda bulabilirsiniz. ==Destek== Kuralları okuduktan sonra bile aklınızda soru işaretleri olabilir veya he…

• Quote from gnardal: “user group başvurum kabul edildi gamemaster ” hayırlı olsun adminim :=)

• Quote from Bolorpo: “Kolay gelsin ” smodum hoş geldiniz :O

• Quote from Nyan Cat: “Rotasyon is coming... ” Coma is coming.. Herkes sığınaklara...

• Quote from Nyan Cat: “Allah'ım, Venice'ı tutabilene aşk olsun. Sil yav, bana ne? Ama olur da forumda Venice çok kötü OP başlıkları açılır, o zaman gör beni Bakıyim böyle nasıl olacak. ” aboww kendi takımından bölümlerinden haberi yok bu modun Japetus- Hempa Eridanus- Copelto fidis- grove mucx

• Quote from copelto: “Bu nasıl bir avatardır yahu ” hııı modum beğenmediniz mi

• Quote from Nyan Cat: “Dur bir deniyim böyle nasıl olacak mesajım... ” işin güzel yanı ne biliyormusun modum bana burada edit hakkı vermişler postlarını siliymmi editliyim mi ha? napcan beni mi dövcen diye caps yapıyım sana

• Quote from copelto: “Türk mü ” yok yabancı modum

• Quote from copelto: “Shole kim ” origin admini

• Quote from MaGiSTeR: “ - copelto - GameMaster - GameMasterTest - MaGiSTeR - Nyan Cat - Red Head - Shole - silas - smokeme - venice 6 tr ” sgom bunlar yabancı sanırım yetkileri deniyorlar

• Quote from MaGiSTeR: “İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz. Bi de biz deneyelim. ” sgom nasıl isterseniz seçilmemiş bir tanesinden başlayabilirsiniz

• Quote from Nyan Cat: “Erik'in gözler bizim üzerimizde. Bence dikkatli ol yazdıklarına ” korkuttun adamcağızı kaçtı