Search Results

Search results 41-58 of 58.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• - Official Polish discussion thread

Krogulec - - General

znowu brak czytania ze zrozumieniem... nie tobie baranie tlumaczylem co i dlaczego napisalem... wiec morda w kubeł przychlascie koncze dyskusje z wami bo widze ze jacys uposledzeni jestescie, i dodatkowo macie typowy porzerost formy nad trescia poza tym łamię starą, dobrą zasadę... "nie rozmawiaj z jedzeniem"... p.s. za duzo chyba pijesz do lustra, nie do mnie...

Krogulec - - General

a ty po którym słowie sie koles zgubiłes? kolejny nieogar... jakbyś przesledzil wątek i to co pisałem wczesniej, moze bys skumał, ze to oni nienawidza nas... o czym tylko poinformowałem polskich graczy... a teraz lumpy wypad stad, wezcie sie lepiej sie za gre a ty wyrzyn nie ucz mnie historii lepiej... tłuk to cie...

Krogulec - - General

cos ci powiem koles... masz u mnie przesrane na całej linii... lumpie... nie jestes polakiem nawet pewnie, albo masz dziadka turka... to ze niemcy robili ta gre nic znaczy, kebsa tez sobie czasem opiernicze na cieplo i nie wciskaj mi dziecko, ze jestem jakims rasista, a to ze nie sszanujesz Polskiej historii swiadczy tylko o twojej ignorancji, a teksty które sadzisz o braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniem... a taki wyszczekany jestes tylko dlatego, ze przez neta nie mozna dostac w ryj. kon…

Krogulec - - General

to zaoraj K.O. jako pierwsze... ja tam nie mówię żeby się wzajemnie nie nawalać, to nie jakiś niedzielny piknik...na tym polega ta gra... ale ugadywanie z turkami podpada już dla mnie pod zdradę narodową... 0 szacunku dla mojej i nie tylko mojej historii... oj, kogoś tyłek zaboli... oj zaboli... no chyba, że to tylko głupi żart...

• Selling crystal for metal

Krogulec - - Archive

up

Krogulec - - General

moze i minely 3 tygodnie, ale ja nie zamierzam czekać aż się sytuacja wyklaruje bo i po co? zresztą to nie jest kwestia wyboru jeśli jeszcze nie zauwazyliscie... to turcy pisza w swoim temacie, ze jestemy dla nich pierwszym celem... mnie osobiście to wkurza i obraża... dlatego dziś posłałem jedną z ich flot z 12 miejsca (niejaki 0mi) do ogamowego raju (śmieciarki wracają pełne)... przy porannym podliczeniu możecie sobie popatrzeć na spadającą "gwiazdkę" (sojusz ALL STAR) a wy jak chcecie to się …

• - Official Turkish discussion thread

Krogulec - - General

better take a look at the statistics, on position 12 (fleet category) 0mi at 8 oclock (server time) u will be able to see a falling "star"

Krogulec - - General

no w końcu jak to mówią... [ciach]:D ale ja tam u nich jednego zamówiłem (w tureckim odpowiedniku tego wątku) Upominam za obrazę/kruszynka

Krogulec - - General

Quote from kajako: “widze kolega wspaniałe stulecie oglada i sie kebabskiego nauczyl” nie oglądam telewizji, a kebabskiego nauczył mnie wujek google translator hyhy... trzeba wiedzieć co knują wrogowie...

Krogulec - - General

Ordular ilk hedefiniz polonya saldırın :D natknąłem się na ten tekst w tureckim odpowiedniku tego tematu...wiecie co to znaczy? jeśli nie, to już wyjaśniam... to znaczy, ze my, Polacy, jesteśmy dla nich pierwszym celem... widać nie pamiętają już naszej starej dobrej husarii... przypomnijmy więc burakom kto tu jest myśliwym a kto zwierzyną i że stare polskie przysłowie "historia lubi się powtarzać" ma tu jak najbardziej rację bytu no i oczywiście, że jedyną rzeczą do której nadają się te lamy, to…

Krogulec - - General

exactly... but just because of that one stupid sentention, all of u (turkish) are on my trigger... what were u thinking? nobody wont understand what are u writing? in my country we got a sentention what is perfect for that opportunity... the history likes to be happened again u dont respekt us, so u dont deserve for a respect from our side... but is one thing I have to admit turkish are the best farms i ever had here theres no better nation if we are talking about it u hate us because u were bea…

Krogulec - - General

Quote from anılcannn: “Ordular ilk hedefiniz polonya saldırın :D” hehehe... come on "top guy" ur "army" will be perished as first do u remember polish winged husars? no? that you will remember... and ur saladin crying seeing his great loss

• Selling crystal for metal

Krogulec - - Archive

will buy metal for crystal - 2:1 write a message in game first nickname: Krogulec

• Emeryci

Krogulec - - Diplomacy

znaczy ze co? nie prowadzicie juz naboru? przy okazji... to nie chęć przystąpienia, ale czy jest u was jakiś emeryt z uni30?

Krogulec - - General

Quote from PTAQ: “Nie do końca sie zgodzę, że LF to strata czasu i surówki.” stary, nie zamierzam się tu z nikim kłócić, ale czytaj ze zrozumieniem, co? nie napisałem ze lekkie to strata surówki ogólnie, bo tak to potraktowałeś sądząc po tym, że dalej piszesz o ciężkich... tylko że to strata surówki zaraz na samym początku, kiedy każdy walczy o jak najszybszy dostęp do MT... a co do CM to z kolei ja się z tobą nie zgodzę... tak się składa ze praktycznie nic oprócz GS nie ma przeciw nim szybkich …

Krogulec - - General

Quote from shomei: “Kazdy gra jak uwaza Moim zdaniem 1LM do MT redukuje ryzyko utraty tych statkow” nic nie redukuje poza tym to nie lmy wpływają jak pisałem wyżej na sukces, tylko zwykłe szczęście, któremu można pomóc ale z kolei jak pisałeś Ty, każdy gra jak chce, ja mam swoją metodę, tylko, jak też już wcześniej pisałem, czasu trochę brak a to ważne w początkowych fazach uni... chyba każdy wie dlaczego...

Krogulec - - General

Quote from shomei: “Ja na poczatku dwa razy utopilem 1MT + 1LM vs. 2 WR przy slepych lotach, ale kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana Ale najwiekszym bolem OGame starego typu jest kolonia na 30 pol przy pierwszym podejsciu na starcie uni” bo jak się farmi, to się najpierw obserwuje i za zadne skarby nie idzie sie w lmy, bo to tylko strata surowców, ktore mozesz zainwestowac w kopalnie (najlepiej kryształu i elektrownie, pod przyszłe sondy, bo badania drogie jesli chodzi o kryształ)... pierwsz…

Krogulec - - General

trochę brak pancerników, acs mi obojętny, prędkość jest taka jaka powinna być... na razie trochę czasu brak, a wiele zależy od szczęścia (bo u idlerów nie ma nic, a ci co grają z reguły często się logują albo bunkrują na potęgę) i odległości (często ktoś ma prostu bliżej i mnie ubiega a ja wlatuję po ochłapy), ale z czasem się to zmieni i ważny będzie jednak skill jak dla mnie to powrót do starych dobrych czasów i magii ogame czyli powrót z emerytury dodatkowy plus jest taki, że można spuścić ło…