Search Results

Search results 21-40 of 58.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• buahahah u are coming for who? with artificial teeth? and 1st victim - a member of the polish alliance who are thinking they are the best of poles is going to the sand u improoved my mood night keep going

• yyy... 1%? is it a joke? if everybody wants to post battles like that tell me, i will stop watching HoF... mercy please... delete that tread (and similiar) or what... 1 BS and probes... i had BR's like that 3-4 weeks ago (except that BS)... oh... i forgot about the bunker... ML's and probes vs cruirsers... even monkey can do a job like this to dont be blamed im just talking/writing... for example, from this morning... much more interesting battle in my opinion, but still nothing to show... On 13…

• Quote from D J t R: “- Successfull study of defender's habits +2 - Not knowing exactly defender's fleet -2 - Cracking his whole fleet +2 - Recycling all DF +1 - Too many losses -3 - Bravery on posting CR +1 1/5 stars :doofy: Keep on rolling...FR to both of you!” im not sure how is here, but in my country purple colour is reserved for administration (go's, mod's and similiar), same like green for example... beside u mentioned 6 categories... in a few i counted more than one point... even if was p…

• hmm... maybe peaople aren't interested to paste reports with a few percents. i appericiate it u decided to continue ur flight knowing u will get more losses than u expected, but... it isn't actually play for fun u took a profit anyway and like u said it helped u to make a fleet what u want this is the beginning, many of us are playing a lot. for example i lost about 800 probes by typing wrong coordinates what serioulsly stopped me (as everybody knows, alcohol harms fleets ) but i didn't stop pla…

• - Official Polish discussion thread

Krogulec - - General

Piracik, scannerze jeden odezwij się do mnie w grze, bo zapomniałem jaki masz nick tutaj jest pewien plan

• Ally bbcodes

Krogulec - - General

i got same problem... maybe give a link to working uploader instead asking for that what doesnt work

• Fleet speed bug?

Krogulec - - Archive

fleets already flying doesnt change theirs speed... if it was 90%, he should come back later, not earlier... so it had to be bug... and im not the fastest fleeter MaLDiTo... i just sent only cruisers, what are much faster than large cargos what gave me enough of time to send my fleet... i used my cargo only to check simulator says true times for count him (i didnt send fleet with cargos)...

Krogulec - - General

Quote from hiena: “Krogulec ! wpusciles turkow do siebie i wysadzili Ci cala flote ? opowiedz nam o tym . Wspolnie walczymy przeciez o dobro naszego panstwa ! nie pozwolimy napadac na swoich trzymamy sie razem. Kto Ci to zrobil ?” ten sam który poleciał w statach razem ze mną, tylko że bardziej... a floty zostało mi jeszcze sporo... no i cały złom mój... bez zysku (nawet sporo w plecy), ale 1 próba moonowa była na te kilka % (nieudana niestety)... no i hmm... nie trzymam się razem z lumpami... p…

• Fleet speed bug?

Krogulec - - Archive

Quote from l2ubio: “Different % of speed ?(” do you mean more than 100%?

• Fleet speed bug?

Krogulec - - Archive

i had a strange situation today... one player tried to farm my colonies pleced in the same solar system as my main planet... he used a fleet with large cargo what was the slower ship in his fleet... after his attack (i wanted to be sure he will get the target - ofcourse the planet was clear;) ) i sent epsionage fleet to get the knowledge about his technologies... we had drives on the same lvl, so i counted how long he will be coming back and sent an attack... i used a tool and to confirm that co…

Krogulec - - General

to wy trolle wypad stad... bronicie [ciach] to wam sie obrywa... poczytaj dokladnie co ten [ciach] wypisuje to moze cos jednak skumasz jesli masz to cos czego posiadania mi twoim zdaniem brakuje... o zrozumieniu ironii nawet nie wspominaj, bo ją akurat rozumiem... nie rozumiem za to abstrakcji ktora prezentujecie... rozumiem ze jestescie wszyscy po jednych pieniadzach i dlatego zebraliscie sie w kupe[ciach] myslac ze macie racje, ale zachowajcie to wewnatrz sojuszu... co do rozrywki... jej dopie…

Krogulec - - General

zebys czasem nie skasowal znowu... Quote from wyrzym: “Quote from shomei: “wyrzym lubi kebaba szamnac, wiec nie wiadomo czy bedzie chcial falafli najezdzac” ty jestes celem nr 1 i co tu robi polski modek oO mialo byc tak fajne, nieskrepowanie wyzywanie sie, czcenie wielkiego pieroga, smarowanie slonina kartoflem, ehhh wszystko zepsuli... update: lumpy mroku wlasnie sa w trakcie negocjacji z tureckimi szejkami aby wspolnie zaorac polskie sojusze :D” i niech jakis modek powie idiocie powyzej, ze p…

Krogulec - - General

ehh gamoniu... zacytowalem twoj post gdzie sam wspominasz (jako pierwszy) o gimnazjum (i kto tu jest specjalista od internetowych pojazdow ), nie pisalem ze mnie nazwales gimnazjalista, tylko ze sam z tym tekstem wyjachales jako pierwszy, rozumiesz roznice? wątpie, ale masz tez w nawyku wciskanie ludziom w usta rzeczy ktorych nigdy nie powiedzieli/napisali, sam tylko roisz sobie we łbie jakies dziwne wizje i wydaje ci sie ze tak jest naprawde - np to ze jestem rasista... nie napisalem takze, ze …

Krogulec - - General

[ciach] ja zastosowalem tylko ta sama metode co ty... brak ci argumentow chlopcze, wiec szczekasz cos o kozach, rogach, kopytach i ogolnie lansujesz sie na nie wiadomo kogo... w poscie ktory ja skasowalem, bo jak pisze kolega wyzej mialem juz dosc robienia wiochy (bo jakakolwiek dyskusja z toba inaczej skonczyc sie nie moze, a ja nie chce brac w tym udzialu), a ty go wkleiles (zeby nie zaginal i jak pisalem, nawet dobrze) juz o tym pisalem (sam o tym pisales, ze lubisz kozy)...[ciach]. powiem kr…

Krogulec - - General

cytuj cytuj w sumie lepiej nawet ze zostalo... bo nawet jesli sie pomylilem w jednej rzeczy, to cala reszta, razem z tym twoim "angielskim" sie zgadza w sumie hmm... moze zrezygnuj z tego gimnazjum... i tak ci niec nie daje, a chyba tylko podstawowka jest obowiazkowa, nie? i znowu wciskasz mi cos czego nie napisalem... gdzie niby znowu napisalem ze nie czytasz ze zrozumieniem... chyba za wczesnie odstawiles leki... a przy okazji nabijasz sie z jakichs internetowych pojazdow (jakies nowe pojecie?…

Krogulec - - General

... skasowane... nie bede dyskutowal z idiota... kazdy wie dlaczego sie tego robic nie powinno...

Krogulec - - General

Quote from kruszynka: “Forum Ogame Origin różni się troszkę od forum pozostałych społeczności Ogame. Tutaj panuje luźniejsza atmosfera, ale to co Panowie ostatnio wyprawiacie jest już przesadą. Przypominam, że na forum Ogame Origin również należy przestrzegać Ogólnych Warunków Korzystania, a tam w pkt. 5.2 oraz 5.3 mamy zapis: -------------------------------------------------------------- 5.2 Użytkownikowi zabrania się publikowania lub rozpowszechniania treści zawartych w usługach ‪Gameforge‬ (n…

• Selling crystal for metal

Krogulec - - Archive

not actually, can somebody close that tread?

Krogulec - - General

ale bredzisz koles wiekszego pajaca niz ty jeszcze chyba nie widzialem jestes dzieciakiem neo z gimnazjum, mozesz sobie zaprzeczac ile wlezie, ale to i tak az ci uszami wypływa... widac po stylu twojego bałkotu skaczesz ze skrajnosci w skrajnosc... i dodatkowo przypisujesz mi teksty, ktorych nigdy nie napisalem, tylko w twojej chorej bani nakrecil sie jakis film, a jako typowy baran z przerostem formy nad trescia nie dopuszczasz do siebie mysli, ze mozesz sie mylic ale tak juz jest a chorymi na …

Krogulec - - General

Quote from wyrzym: “nie wiem co ci poradzic, jestes zwyklym glombem ale co tam ile razy bys nie napisal ze nie czytam ze zrozumieniem to tak nie bedzie, ale powinienes to uzyc w jednym z daniu z dzieckiem i jeszcze z gimnazjum dla lepszego efektu :] Rozumiem doskonale co piszesz, mimo ze to skonczony belkot, nienawidzisz turkow bo jeden napisal ze chce nas zjechac i ze pol tysiaczlecia temu byly jakies wasnie z polska, z tego tez powodu wszyscy polacy powinni ich nienawidzic co czyni cie zwyklym…