Search Results

Search results 241-259 of 259.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Quote from Nyan Cat: “Tebrik ederim Kurbağa, artık Origin'sin ” ben orjinalim

• Quote from copelto: “Venice tebrik ederim ” teşekkürler modum

• Bildiğiniz üzere , birçoğumuz için Ogame sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir yaşam biçimi, Buna Ogame Tarzı diyelim. Birçok oyuncu hayatınızı ve günlük rutinini buna göre ayarlıyor. Ne şanslıyız ki bir çok oyuncu bu oyunu oynarken , aynı zamanda bu oyuna katkıda bulunuyor birçok yönden, bunlardan biri Fan Projeleri. Fan projeleri , herşey dahil edilebilir,scriptler kullanışlılığı arttırmak amaçlı, araç gereçler(hesaplama araçları), kullanıcı scriptleri (Sadece onaylanan scriptler) , wiki , r…

• adminim, ben çeviriye başlıcaktım ancak çeviride çok sayıda köprü linkler mevcut bunları da eklememiz gerekicek mi?

• hadi hep birlikte coşalım 3-2-1 lets go

• biraz canlandıralım burayı

• yooooo gayette tek nokta koydum ve kabul etti... Ya bu kediciği kim mod yaptı ki daha tanıma yazı yazmadan onaylanmıyacağını bilmiyor

• çeviri başlandı

• Quote from Nyan Cat: “Teşekkür ederim Adminim 7 ve 8. rehberi ben almak istiyorum. Şimdiden haber vereyim. Çeviren varsa söylesin, çevirmeyi bırakırım :) ” kedicik uyuma HyperX_ Beginner Posts: 5 - emailS.png - pmEmptyS.png undefined 4 postM.png Tuesday, July 12th 2016, 2:32pm Faaliyet/aktivite kısmını yakın zamanda çevireceğim [list][*][/list]

• =Iskan= Bugünlerde, Ogame siz oyunculara gezegenlerinizi taşımak için imkan sağlamaktadır. Eğer gezegeninizde AY var ise AY da gezegeninizle birlikte taşınacaktır. =Nasıl Iskan Atılır= Bazı şartları vardır: - Gezegeniniz 1-3 ve 13-15 arasındaysa galakside istediğiniz 1-15 pozisyonuna atabilirsiniz. - Gezegeniniz 4-12 pozisyonları arasındaysa sadece 4-12 arasına atabilirsiniz. Bu operasyon size 240.000Karanlık Maddeye mal olucaktır. Masrafı ödenen gezegen sadece iskan edilecektir. Iskan etmek içi…

• Quote from Nyan Cat: “Yani, sizin metinlerin kenarına yazdığınız isimlere göre mi yoksa dilediğimiz metini mi çeviricez? ” serbest kedicik serbest, konunun altına yaz ama çeviriye başladım diye çünkü başka kişilerde çeviriyor olabilir

• Çeviri tamamlandı. 2009 senesinden beri, Ogame'e yeni teknoloji eklendi; Astrofizik. Bu teknoloji size daha fazla sömürge çıkarmanızı ve daha fazla keşif yapmanızı sağlamakta. =Nasıl Keşife filo yollanır?= Öncelikle, keşife filo yollayabilmek için astrofiziğe ihtiyaç duyarız. Kaç tane keşif yapabileceğimiz araştırmanın kademesine bağlıdır.Formül aşağıdadır; Astrofizik Seviyesi 1 = 1 keşif slotu Astrofizik Seviyesi 4 = 2 keşif slotu Astrofizik Seviyesi 9 = 3 keşif slotu Astrofizik Seviyesi 16 = 4…

• ISS (Ittifak Saldırı Sistemi) değişik kombinlerde farklı filoları ve farklı oyuncuları hatta tek bir oyuncuyu, saldırı veya durmak amaçlı yapılacak işlemler için geçerli olan sistemin adıdır. =ISS ye nasıl oyuncu davet ederiz= 1) saldırıya filo yollayınız, istediğiniz kordinatlara. 2) Filo hareketleri sekmesine gidiniz ve filo birleşmesi simgesine tıklayınız ve Davet sekmesinden Soldan arkadaş listenizde hazır olarak bulunan oyuncuların ismi mevcut buradan ekleyebilirsiniz DAVET'e tıklayarak. Ar…

• o zaman ilk post benden olsun. Hayırlı olsun

• adminim plazma tekniğine gelen % deu bonusu ve %10 boost hakkında küçül düzeltmeler yapmışlar, ben onları zaten güncel haliyle yazmıştım, yani bizimkiyle aynı şuan bir problem yok

• adminim güncelledim sadece 1 yerde değişiklik görebildim

• Çeviri Tamamlandı. Index 1.1 filo koruma 1.2 Hesap yönetimi 1.3 Radar kullanımı 1.4 ISS hakkında bilgi 1.5 Faaliyet/Aktivite ve Min hakkında bilgi 2. Başlangıç 2.1 Emniyet Sondası 2.2 Bir oyuncuyu takip etmek 2.3 Hangi Gemi ne yapar? Nasıl kullanmalıyız. 3. Filoculuk 3.1 Filoculuk stilleri 3.2 Maden bulmanın çeşitleri yolları 3.2.1 İnaktifler!! 3.2.2 Maden Kademesi 3.2.3 Aktif Oyuncuları yağmalamak 3.2.4 Filo vurmak 3.3 Nasıl vurulmadan devam edilir? --------- Giriş Bu rehber size filoculuk kari…

• Daha önce de << Oyunculuk stilleri>> nde açıkladığımız gibi her oyuncu kendine has bir strateji geliştirmelidir, bu rehber sadece kademecilik stilli hakkındadır. ==Sizi kademeci yapacak şey nedir?== -Kademecilerin ana gelir kaynağı kendi sömürgelerinde ürettikleri madenlerdir. Bu yolda saf kademeci olarak ilerlemek meşakatli ve yavaştır. -Eğer zamanınız varsa ve inaktif gezegenlerde ki madenleri yağmalamayı düşünüyorsanız (Kademeci-Yağmacı), veya ana gelirinize ek olarak güçsüz oyuncuların sömür…

• Ogame'in bir diğer güzel yanı ise her oyuncu kendi karakteristik oyuncu stilini yaratabilmesi. Aynı zamanda tek bir stile bağlı kalmadan zaman içinde kolaylıkla stil değiştirebilmeniz. 2 Ana stil mevcut, bunlardan ilki kademeci ve ikincisi filocudur. Burada bu iki ana stil arasında sayısızca farklı stil ve kombinasyon yapabilmekte ve hem filocu hem kademeci gibi sayısız kombinasyonlar yapabilmektesiniz. Basitçe her oyuncu kendi stilini yaratıp kullanabilir ve sıralamada üst sıralara çıkarken bu …