Pinned Localization Takımı Tartışma Başlığı
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Ayarlar bölümü aşırı genel. Sanırım daha sonra eklemeler olacak. Genel itibariyle gayet kullanışlı geldi bana. Özellikle benim gibi mobilden foruma girenler için. Yalnız merak ettiğim bu yeni sürüm bizim foruma entegre edilecek mi? Edilecekse de kaç aya olur bu iş
-
Edilecek sanırım HyperX. Hatta bütün GF forumlarını bu şekle getirme planları var
Şu son görüntülediğin mesaja gitme butonunu ekleseler keşke konuların yanınaOgame TR Board Moderator -
Burada derdini anlat işte
Origin forumu sonuçta. İlla ki tartışma ve öneri bölümü vardır yeni forum tasarımı hakkında. Oralara takıl bence sen -
Arkadaşlar Ay ve İttifak çevirilerine henüz kimse el atmamış gözüküyor. Çeviri diğerlerine göre daha kısa ve kolay.
Kim yardımcı olur ?GameForge - OGame Origin Supporter
Support System | Origin Staff | Contact Me -
HyperX_ wrote:
Ayarlar bölümü aşırı genel. Sanırım daha sonra eklemeler olacak. Genel itibariyle gayet kullanışlı geldi bana. Özellikle benim gibi mobilden foruma girenler için. Yalnız merak ettiğim bu yeni sürüm bizim foruma entegre edilecek mi? Edilecekse de kaç aya olur bu iş
GameForge - OGame Origin Supporter
GameMaster wrote:
Arkadaşlar Ay ve İttifak çevirilerine henüz kimse el atmamış gözüküyor. Çeviri diğerlerine göre daha kısa ve kolay.
Kim yardımcı olur ?
Ogame TR Board Moderator -
arkadaşlar bende geldim şimdi sizlere yardımcı olacağım web sitesi nasıl düzenlenir
-
gayet güzel olacak ama şimdiden userlerin kafası çok karışacak akabinde yönetiminde dahil
Şimdi çok istediğim birşeyi yapmak istiyorum copelto modum ve gamemaster adminimi banlamak -
Şimdi şöyle söylemem gerekirse S.K.İ.L.L forumu gibi tüm linkleri görmemek için ayarlardan etkin ve etkisizleştirden tik leri kapatacakmiyiz yoksa sadece TR ye mi özel olacak ?
-
bende yarın iş yerine laptop u getireyim de post atarken kodların açılımını yeni konu içerisinde paylaşayım sonra taşırız :O
-
Merhaba Arkadaşlar
Almış olduğum karar neticesinde bundan sonra çevirileri sadece OGameTR takımında görevli arkadaşlar yardımıyla yürüteceğim.
Şimdiye kadar katkısı olan herkese çok teşekkür ederim.
Emeğinize sağlık.GameForge - OGame Origin Supporter
Normalde sadece Ay Rehberini çevirecektim. O gün misafir geldi, peşinden sağlık sorunlarım baş gösterince devam edemedim. Bugün biraz iyiydim. Yarım kalan Ay Rehberini tamamladım. Peşinden gecikme için özür mahiyetinde İttifak Rehberini tamamladım. Yalnız Rehberler içinde en uzunlarından 2'siydi bunlar. Gözlerim kanıyor şu an. 5 saatimi aldı. Hayırlı uğurlu olsun.Ogame TR Board Moderator
-
Eline emeğine sağlık. 5 saat de epey sürmüş valla maşallahın varGameForge - OGame Origin Supporter
Dedim aradan çıksın şunlar. Yarım kalınca vicdan yaptım resmenOgame TR Board Moderator
-
benim çeviriler bitti ama buraya ekleyemedim, bir türlü vakit bulamıyorum. sürekli şehir dışındayım. uygun olan birine yollasam buraya eklese ayıp olur mu acaba
-
Yok yahu ne ayıbı, sen gönder birimize ekleriz :)GameForge - OGame Origin Supporter
teşekkür ederim, kusura bakmayın valla
-
Hala kusur diyorsun, cimcime sultandan takunyayı alıp gelecem şimdiGameForge - OGame Origin Supporter
Emeğinize sağlık arkadaşlar.
Teşekkür ederizz
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Users Online 4
4 Guests