Wiadomo - farmienie to podstawa Chociaż teraz trochę dykty by mi się przydało, bo spalinówkę muszę podnieść.
- Official Polish discussion thread
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Ja też dzisiaj poszalałem 3 mt mają co robić Prędkość lotu co prawda masakra, ale się dopracuje powoli
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
2.919 metalu, 828 kryształu, i 0 deuteru
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
3.141 metalu, 383 kryształu, i 0 deuteru
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
1.854 metalu, 647 kryształu, i 138 deuteru
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
1.382 metalu, 581 kryształu, i 218 deuteru
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
2.273 metalu, 2.125 kryształu, i 453 deuteru
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
3.215 metalu, 234 kryształu, i 0 deuteru
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
2.288 metalu, 2.288 kryształu, i 422 deuteru
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
2.517 metalu, 1.186 kryształu, i 444 deuteru
Agresor wygrał bitwę!
Przejął:
2.395 metalu, 1.251 kryształu, i 624 deuteruThe post was edited 2 times, last by PAMS ().
-
Pięknie! I o to chodzi
-
Kojarzy ktoś, czy jest już jakieś gamestats dla tego uni?
-
-
Na razie chodzi mi tylko o wyszukiwanie idlerów
-
blade wrote:
kruszynka wrote:
Jak wasze wrażenia z gry na starym interfejsie? Nie tęsknicie za oficerami, handlarzem i skracaniem czasu badan/budowli?
Zróbcie komandora, zróbcie reklamy, zacznijcie zarabiać na tym serwie i przede wszystkim zacznijcie go ogarniać i przestańcie walić głupie teksty :F
Zapraszamy na Forum Sojuszu EPIC -
Jeśli chodzi o staty to może na tym uni być problem z nimi, ktoś musiałby po staremu wziąść galaxy tool i przelecieć cały serwer układ po układzie.
Argot: Na tym serwerze ulepszone zostały rakiety powodują 2 razy większe straty, pocztaj ten wątek:
IP-raks way to strong?
Do moderator:
Jest to post czysto teoretyczny nikogo w nim nie namawiam do używania, nie zalegalizowanych wtyczek na tej uni. ! -
Rakiety to opcja dla bogatych ; )
Jedynie atakiem zespolonym słabsi gracze mogą zagrozić flocie mocniejszego przeciwnika a i ci silni z czołówki mogą ze sobą powalczyć
Na takim archaicznym uni ( bez ACS ) floty topowych graczy wzajemnie się nie zaatakują , z powodów ekonomicznych : )) -
są różne sposoby uwalenia silniejszej floty kombinuj
Co do rakiet , spróbuj spodobają Ci się
ACS- czyli jak dla mnie nie honorowe -
Nie wiem czy zauważyliście, ale na scene wkroczyła nowa skoncentrowana siła UW_PL, obecnie top2 w rankingu sojuszy. Co więcej z ambicjami na top1
-
Dobra to teraz ja mam pytanie bo nie chce mi się szukać, kiedy odświeżane są statystyki: główne punkty , flota, badania.
Chodzi mi o dokładne godziny -
blade wrote:
Dobra to teraz ja mam pytanie bo nie chce mi się szukać, kiedy odświeżane są statystyki: główne punkty , flota, badania.
Chodzi mi o dokładne godziny
-
Dzięki wielkie
-
Spox, flaszkę postawisz przy okazji
-
Napisz mi skąd jesteś, obrócimy jakąś flaszeczkę
-
Tam gdzie robią najlepsze piwo w Polsce
Tychy -
Czy ktos z Was strzelal juz rakietami? Mam wrazenie ze jest ich zasieg jest ostro zbugowany. W starej wersji wzor byl: lvl napedu impuls*5-1. Czyli przy 4 impilsowym powinienem miec zasieg 19 ukladow, a tymczasem mam zaledwie 7.
Ktos tez tak ma czy jestem wybrancem? -
No to mam blisko do Ciebie
-
tzn?
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Users Online 3